Medicinsk fotvård – i Stockholm

Hem://Medicinsk fotvård – i Stockholm
Medicinsk fotvård – i Stockholm 2017-10-05T20:17:10+00:00

”Fotvård är ingen lyx – det bara känns så.”

Medicinsk fotvård förebygger, behandlar och lindrar sjukdomar och problem i fötter och underben. Hos mig sker det, vid behov även i samråd med OMT-utbildade sjukgymnaster. Medicinsk fotvård förbättrar akuta och långvariga problem samt att den även kan ersätta nageloperation och förbättra nageltillväxten efter en operation.

Den medicinska fotvården är inte smärtsam, utan kan snarare ses som en försäkring för välmående och säkerhet, likväl som ett tillfälle för avslappning och skönhetsbehandling för fötterna.

Jag har utbildning från Axelssons samt Karolinska Institutet och har kompetens för diabetesfötter. Jag erbjuder en grundlig medicinsk fotvårdsbehandling och skräddarsyr din behandling efter dina önskemål och behov. Jag erbjuder förebyggande och behandlande fotvård genom bl.a. konsultation, inledande fotbad, nagelvård, filning, avlägsning av förhårdnader och sprickor, avlägsning av liktornar, vårtor och nageltrång, samt avslutande fotmassage. Vid behov bedömning och utprövning av avlastande fotbäddar.

Eftersom fötterna är de som bär upp kroppen erbjuder jag även hembesök enligt överenskommelse för de som inte har möjligheten att ta sig till kliniken.

Boka behandling online

Ord från medicinsk fotvårdspecialist

Csilla Andretta

I min medicinska fotvårdsbehandling ingår ett uppmjukande, avslappande och syrerikt fotbad där Foot Care används. Fötterna får en skön peeling av en bamboo-jojoba fotsskrubb och därefter går vi vidare till nagelvården som innehåller klippning, rensning och formning av naglarna.

Jag anpassar därefter övriga åtgärder på fötterna efter individuellt behov så som exempelvis borttagning av förhårdnader, hälsprickor, liktornar, nageltrång, rådgivning och behandling av vårtor samt behandling av diabetesfötter. Jag avslutar alltid behandlingen med en skön fotmassage med en välgörande Aloe-Vera lotion eller en lätt värmande Fibro-olja.

Lackning med ett medicinskt nagellack kallad Ecrinal ingår i behandlingen.

Välkommen

Csilla Andretta
Medicinsk fotvårdsspecialist
Medlem i Sveriges Fotterapeuter och innehar Patient– och ansvarsförsäkring

Boka behandling online

Mina Utbildningar

Diplomerad medicinsk fotvårdsspecialist från Axelssons Gymnastiska Institutet

LUCD – Diabetsutbildning ifrån Karolinska Institutet
Foot Beauty Course, Creative Nail Designer, Axelssons Gymnastiska Institutet
Hand Beauty Course , Creative Nail Designer, Axelssons Gymnastiska Institutet
Nageldekoratör, Creative Nail Design, Axelssons Gymnastiska Institutet
SPA- behandling händer och fötter,  Axelssons Gymnastiska Institutet

Jag är utbildad sjuksköterska och har varit verksam inom vård och hälsa i mer än 20 år i Stockholm.

fotforbundet