Hamid Behzadmehr
Leg. naprapat
Akupunktör, dry needling, PT
Auktoriserad av FootBalance Medical
Rehabmassage

5- årig naprapatutbildning – Naprapathögskolan
Akupunktur-och dry needling utbildning
Personlig tränare – Steg 1 & 2 – Personal Training School

Är expert inom ortopedisk manuell terapi/medicin och idottsmedicin. Hamid använder sina händer för att utföra olika behandlingstekniker i rygg och nackbesvär, axel, armbågsbesvär, höft och bäckenbesvär, knä och fotbesvär. I Hamids behandlingar ingår bedömning och individanpassade åtgärder som rehabmassage, low force manipulation- och olika mobiliseringstekniker som används i syfte till att återskapa funktion i leder och normalisering av muskelspänningar.

Hamid hittar orsaken till dina besvär och med hjälp av mjuka och skonsamma tekniker återställer han funktionen. Han använder sig av mjukdelsbehandling och vid behov korrigering av leder som är stela och har hakat upp sig.

Hamid kompletterar sina behandlingar med dry needling, akupunktur, streching och rehabiliterande övningar. Vidare erbjuder han hållningsanalys och hittar orsaken till dina besvär i fötter, knän, höfter, ländrygg, bröstrygg och halsrygg och vid behov tillverkar han även individanpassade ortopediska skoinlägg.

Hamid Behzadmehr
Leg. naprapat
Akupunktör, dry needling, PT, rehabmassage
Auktoriserad av FootBalance Medical

Sabbatsbergs ryggcentrum
Dalagatan 9B
113 61 Stockholm

Mobil: 073 652 32 36
Reception: 08 – 690 53 50
hamid@ryggcentrum.se 

 

 

Avbokningspolicy: 24 timmar innan, i annat fall debiteras tiden. Tid bokad mindre än 24 timmar innan kan således ej avbokas enligt dessa villkor.

Tillbaka till personal