Aram Daun

Jag är expert inom ortopedisk manuell terapi och idrottsmedicin. Vid ert första besök ingår alltid en noggrann undersökning; ortopediska tester, muskel- och funktionstester, fysiologisk- och neurologisk status, mm. Allt för att fastställa den bakomliggande orsaken till dina besvär. Med en bred behandlingsarsenal kan jag alltid hitta det verktyg som är bäst lämpat för just din problematik, oavsett vad du söker för.

Några exempel på behandlingstekniker är massage, stretch, pressur, dry needling, ledmanipulation och mobilisering, olika former av träning, hemövningar och rådgivning. Oftast får du något slags kombination av dessa. Tillsammans etablerar vi en behandlingsplan som syftar till att göra dig besvärsfri, återställa kroppens normala funktion – och se till att smärtan inte återvänder.

Jag kan behandla smärttillstånd i hela kroppen, men har en extra stor passion för idrottsmedicin och träning. Jag har med stor framgång behandlat allt från elitidrottare till motionärer och vill gärna hjälpa dig när något inte stämmer i förhållande till din kropp och idrottsprestation.

Hjärtligt välkommen, önskar Aram

Leg. naprapat

Dipl. Massageterapeut

Lic. Personlig tränare

Akupunktör (dry needling)

Fil. kand. Humaniora

Bred och mångårig erfarenhet inom styrkeidrott och kampsport.

Mobil: 076 052 05 71
Email: aram.daun@ryggcentrum.se
Reception: 08-690 53 50
Telefontider vardagar: 08:15-17:00

 

Tillbaka till personal