Hållning- och behovsanalys av medicinska skoinlägg i Stockholm

På Sabbatsbergs ryggcentrum i Stockholm erbjuder vi behovsanalys av ortopediska medicinska skoinlägg/ fotbäddar FootBalance Medical samt tillverkning.

Hos oss kommer vår legitimerade kiropraktor utföra en individuellt anpassad undersökning av kroppshållningen. Dessutom undersöks även rygg, höfter, knän och fötter för att bedöma behovet av individanpassade ortopediska medicinska skoinlägg.

Patrik är en legitimerad kiropraktor med hög kompetens på smärta och skador i rörelseapparaten samt auktoriserad av FootBalance Medical för bedömning och analys av ortopediska medicinska skoinlägg.

Den medicinska 5-åriga utbildningen som leg. kiropraktor är utformad efter Svensk hälso- och sjukvård och som primärvårdgivare tillsammans med hans erfarenheter garanterar han ett tryggt, säkert och korrekt bedömning och omhändertagande.

Det är viktigt med korrekt centrering av fötterna då de är kroppens bas. Muskel och ledsmärta i rygg, höfter, knän och fotleder kan vara belastningsrelaterat beroende på felställning i fötterna. Vid användning av ortopediska medicinska skoinlägg resulterar detta i sin tur till minskad stelhet och värk i rörelseapparaten samt ökat välmående och livskvalité.

Boka bedömning online

 

I priset ingår:

-Anamnestagning.
-Hållningsanalys.
-Undersökning av rygg, höfter, knän och fötter.
-Behandling vid behov.
-Tillverkning av individanpassade ortopediska medicinska skoinlägg. FootBalance Medical.

OBS! Ej landstingsanslutet

Välkommen att boka online dygnet runt eller ta gärna kontakt med oss

Patrik Ström
Leg. kiropraktor
Aktoriserad av footBalance Medical

Footbalance Medical

Unikt

Unikt Utförs av hälsovårdspecialister med inriktning podiatri. FootBalance Medical erbjuder en unik kombination av datoriserad fotanalys och 100% individanpassade fotinlägg som ger ett naturligt stöd och centrering av foten.

Individanpassad

Alla fötter är olika och ofta skiljer sig vår höger fot från vänster.

FootBalance Medical inlägg är 100% individanpassade så att just din fot får den perfekta passformen.

Snabbt & Enkelt

I de flesta fall kan inlägget gjutas direkt vilket gör att du genast kan uppleva ökad komfort och få en perfekt passform.

Prisvärt

FootBalance Medical 100% individanpassade inlägg, tillsammans med en mängd individuella inläggsförstärkningar erbjuder en prisvärd lösning för fotproblem för en stor del av befolkningen.

Pålitligt

FootBalance Medical levererar överlägsen komfort och perfekt passform hela tiden.