Ord från medicinsk fotvårdsspecialist

Jag började att intressera mig för fötter och naglar 1998 som nittonåring i Filippinerna. Jag började som lärling i en salong. Utbildningen omfattade fotmassage, manikyr samt pedikyr.

Jag arbetade där sammanlagt i 10 år.

2009 flyttade jag till Sverige och vidareutbildade mig med inriktning på nagelteknologi och sedan medicinsk fotvård.

För att skaffa mig ännu mer medicinska kunskaper avlutade jag undersköterskeutbildningen med inriktning på akutsjukvård 2018 med följande praktik som personlig assistent.

Jag började studera till nagelteknolog på TNT Amerikan Nails 2016 och till Medicinsk fotvårdsspecialist på Axelssons Institut 2022.

Jag börjar alltid med en noggrann undersökning och jag lägger stort focus på dina fot- och nagelproblem. Utifrån dina specifika problem planerar vi tillsammans en behandling för att lindra och förbättra dina underben, fot och nagelbesvär.

Hos mig kan du få behandling för naglar både på händer och fötter. Behandlingen ger inte bara starkare naglar och nagelband utan förhindrar också att nagelproblem uppstår längre fram.

Önskar du få naglarna lackade kan jag hjälpa med det också. Jag arbetar med både Shellac och Plexigel och förstärkning av naglarna.

Välkommen!

Rosabella Furuvald
Medicinsk fotvårdsspecialist
Medlem i Sveriges Fotterapeuter och innehar Patient-och ansvarsförsäkring.