Sabbatsbergs medicinska rygg och fotcentrum i Stockholm/ Odenplan/ Vasastan/ Norrmalm

Medicinsk fotvård förebygger, behandlar, lindrar sjukdomar och besvär i fötter och underben. Hos oss sker det vid behov även i samråd med OMT utbildade sjukgymnaster och medicinsk massageterapeut.

Medicinsk fotvård förbättrar akuta och långvariga problem samt att den även kan ersätta nageloperation och förbättra nageltillväxten efter en operation.

Sabbatsbergs medicinska fotvård ställer höga krav på kvalitet och service.

Vi erbjuder undersökning, bedömning och behandling för alla typer av fot och nageldiagnoser.

Våra terapeuter är medicinskt utbildade från Axelssons samt Karolinska Institutet och har kompetens för diabetesfötter med mer än 10 års erfarenhet av medicinsk fotvård.

Den medicinska fotvården är inte smärtsam, utan kan snarare ses som en försäkring för välmående och säkerhet, likväl som ett tillfälle för avslappning och skönhetsbehandling för fötterna.

Om du har besvär med hudsprickor, nageltrång, vårtor, nagelsvamp, fotsvamp, liktornar eller förhårdnader är du välkommen att boka tid hos oss.

Vill du ha rådgivning eller bara en avkopplande fot- och underbensmassage går det minst lika bra. Vi garanterar professionella behandlingar.

Om vi bedömer att du felbelastar dina fötter och att dina fotbesvär är orsakade av detta, erbjuder vi dig även utprovning av avlastande fotbäddar eller individuellt anpassade högteknologiska skoinlägg från FootBalance hos vår legitimerade sjukgymnast.

Sabbatsbergs medicinska fotvård utför daglig egenkontroll och hantering, rengöring samt desinfekterar alla ytor och steriliserar alla verktyg enligt bestämmelser.

Vårt mål och förhoppning är att du som patient ska få korrekt behandling samt en positiv upplevelse under behandlingstiden.

Välkomna

Dipl. Medicinska fotvårdsspecialister Csilla Andretta och Rosabella Furuvald. Medlemmar i Sveriges Fotterapeuter och innehar Patient- och ansvarsförsäkring.

Sabbatsbergs medicinska rygg och fotcentrum